Skip to content

January 7, 2015

Hardstyle.com opent pop-up store

by VTraxx

Hardstyle.com gaat ‘offline’ en opent Home of Hardstyle in Utrecht – 07-01-2015

Zaterdag 10 januari opent Hardstyle.com eenmalig een fysieke winkel in het centrum van Utrecht. ‘Home of Hardstyle’ zal voor één dag beschikbaar zijn voor ware Hardstyle liefhebbers waar zij merchandise kunnen aanschaffen van hun favoriete dj’s, maar ook een drankje kunnen drinken op de bank met verschillende artiesten zoals onder andere Audiotricz, Bass Modulators & Waverider!

Om 12:00 uur is er een Heart for Hard Showcase waarin opkomende en recent uitgebrachte releases gedraaid zullen worden van de volgende artiesten: Regain, Polish Raw Showcase, Blackwatch, Udex & Respawn. De Showcase wordt uitgevoerd door Udex & Respawn.

Het talentvolle duo Audiomedics zal onder het label Derailed Traxx Grey om 14:00 uur een rauwe set draaien en het centrum van Utrecht laten schudden. Audiomedics is het afgelopen jaar onder andere te horen geweest op C.R.A.F.T. & Penoze.

Tussen 14:00 uur en 16:00 uur is een labelmanager van het label Derailed Traxx Grey aanwezig. Ben jij een talentvolle DJ en kun je niet wachten tot je eindelijk wordt ontdekt? Neem je demo(’s) mee op een stick, geef deze af en wie weet wordt jouw track binnenkort uitgebracht op dit label!

Voor de dj’s wordt om 15:00 uur een exclusieve workshop gegeven door productspecialist Jeroen Groenendijk van Pioneer. Tijdens deze workshop geeft hij toelichting over wat precies pioneer’s KUVO is, en hoe je het maximale uit de CDJ-2000nxs kunt halen door het gebruik van Rekordbox.

Dj Thera is aanwezig om rond 17:00 uur een set te draaien. Ook is zijn nieuwe album ‘Trainings Sessions’ die dag in de Pop-Up Store verkrijgbaar.

Als je op de hoogte wilt blijven van dit evenement volg dan Hardstyle.com op Facebook en meld je aan voor het evenement ‘Home of Hardstyle’.

‘Home of Hardstyle’ is geopend op 10 januari van 11:00 tot 18:00 uur. | Adres: Ganzenmarkt 14 (Utrecht)

Source: Hardstyle.com

Home Of Hardstyle | Hardstyle.com Pop-up Store
Facebook | Twitter

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Comments

comments

Read more from News

Leave a Reply

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

required
required